Patinoar Braila - Adresa

Patinoar Braila - Program

Patinoar Braila - Posteaza pozele tale

Despre noi


Patinoarul Braila a fost deschis oficial in luna decembrie  2008.
 Constructia patinoarului a fost posibila printr-o investitie in parteneriat intre Consiliul Judetean Braila si Consiliul Local Municipal Braila, respectiv Primaria Municipiului Braila.

Acest patinoar este o constructie moderna, utilata si dotata  la cele mai ridicate standarde in domeniu si poate fi considerata o adevarata bijuterie arhitecturala, atat din punct de vedere constructiv cat si al dotarilor.

Are o suprafata standard de 30m x 60m si poate adaposti un numar de 600 de spectatori. In viitorul apropiat, cu unele investitii necesare, poate gazdui diferite competitii sportive de hochei si patinaj
 artistic. De altfel, in anul 2009 patinoarul a fost gazda ansamblului de balet pe gheata " STELELE MOSCOVEI" cu participarea celebrilor patinatori: IGOR BOBRIN, NATALIA BESTEMYANOVA, ANDREY BUKIN si compania, un numar de 33 de patinatori profesionisti care au dat un adevarat regal sportiv pe gheata.

In 2010 Primaria Braila a organizat mai multe evenimente pe patinoar si amintim aici un singur exemplu: in data de 14 februarie, de Ziua Indragostitilor s-a desfasurat un adevarat maraton de intreceri sportive si recitaluri de muzica, precum si nelipsitele declaratii de dragoste, toate recompensate cu premii consistente.

Inca de la deschidere, acest obiectiv a atras un numar foarte mare de amatori de miscare pe gheata (atat patinatori cat si impatimiti ai jocului de hochei).

In concluzie, aceasta investitie a fost si este necesara pentru dezvoltarea in judetul Braila si a sporturilor de iarna, pe langa cele existente.

Va asteptam conform programului afisat la patinoar si pe site-ul nostru www.patinoar-primariabraila.ro.
Va dorim distractie placuta!